Terug

Vidamount Open tablethouder voor muur montage

  • 05 / 10 / 2024 0
Vidamount  Open tablethouder voor muur montage

Transformeer elk tablet in een vaste touchscreen display met de VidaMount Open Fixed Wall Mount. Eenvoudig te installeren op elke EU inbouwdoos, biedt deze mount een stijlvolle en veilige oplossing voor het presenteren van informatie in omgevingen zoals kantoren, scholen en winkels. Met een strakke afwerking en robuuste constructie is deze mount perfect voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik, waardoor je tablet altijd toegankelijk en gebruiksvriendelijk blijft. Perfect voor interactieve presentaties en als informatiepunt, de VidaMount biedt functionaliteit en design in één.

Converteer tablets naar aanraakschermen
Het VidaMount Fixed Wall OpenVESA-display™ is een anti-diefstal, maar toch verwijderbaar scherm dat perfect is om elke tablet om te zetten in digital signage - waardoor het ideaal is voor gebruik als:

· Weergave van vergaderruimte of kamerplanning
· Prikklok
· Mens-machine-interfaces
· Interactieve verkooptool

De combinatie van deze stevige behuizing van staal en robuuste kunststofhars zorgt ervoor dat de tablet kan worden beschermd tegen veel verkeer, bestand is tegen ruw gebruik in openbare opstellingen - maar toch stijlvol genoeg is om in elke omgeving op te gaan!

Veilig en diefstalbestendig
Een open, slank ontwerp betekent niet dat het niet veilig is! Eenmaal geïnstalleerd, is de tablet NIET VERWIJDERBAAR, tenzij iemand over de juiste schroefbits of stuurprogramma's beschikt. 

Volledige knop- en cameratoegang
Heb je toegang tot de camera aan de voorkant nodig, samen met standaard aan-uit- en volumeknoppen? De Open Wallmount is jouw antwoord!

Open luidspreker en microfoon voor geweldig geluid
Alle audio-invoer- en uitvoerpoorten zijn volledig blootgesteld aan de omgevingstemperatuur, waardoor perfect geluid mogelijk is voor teleconferentie-apps - waarbij audiohelderheid cruciaal is!

Vaste, maar verwijderbare muurbeugel
Een deelbaar ontwerp maakt het mogelijk om uw tablet snel te docken of te verwijderen nadat u deze aan de muur hebt bevestigd - of - bescherm uw tablet tegen verwijdering met de (2) eenvoudige borgschroeven aan de onderkant.

Prachtig vervaardigd
Hoewel de meeste 3D-geprinte ontwerpen doorgaans gebrekkig zijn, heeft VidaBox de uitvoer van hogere kwaliteit geperfectioneerd door nauwgezet en zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling. Verwacht 99,9% perfect gestructureerde achterplaten en strakke, afgeschuinde randen - precies zoals op de foto's te zien is!

Gemakkelijke tablettoegang
Wilt u uw tablet snel en gemakkelijk in- en uitschuiven? Installeer eenvoudigweg de open VESA-behuizing zonder de zijrandhouder, zodat u deze op elk moment snel kunt verwijderen!

Inclusief verborgen USB-C-lintkabel
Alle audio-invoer- en uitvoerpoorten zijn volledig blootgesteld aan de omgevingstemperatuur, waardoor perfect geluid mogelijk is voor teleconferentie-apps - waarbij audiohelderheid cruciaal is!

Portret of Landschap
Soms zijn bepaalde apps, zoals software voor het plannen van vergaderruimtes of reserveringssoftware, vergrendeld op een liggende stand. Misschien is de tijdkaart of 'check-in'-app die we gebruiken ontworpen voor een portretweergave. Geen zorgen! Onze VidaMount open VESA iPad-/tabletbehuizing kan zowel staand als liggend op de VESA-beugel worden gemonteerd.

Kits met USB-verlengkabel voor stroom en data
Elke open VESA-behuizing is uitgerust met een standaard verlengkabel van 30 cm [12 inch] voor gemakkelijke connectiviteit met een nabijgelegen stroombron.

Link naar assortiment

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh